Bemutatkozás

A Monath-CO klasszikus családi vállalkozásként alakult 1984-ben. Kezdeti közúti áruszállításra korlátozódó tevékenységünket – felismerve Komárom és vonzáskörzetének egyre bővülő igényeit – 1986-ban építőanyag kereskedéssel bővítettük. Folyamatos fejlesztéseink, bővülő termékkínálatunk és piacorientált szemléletünk egyenletes növekedési pályát eredményezett az elmúlt húsz évben. Versenyképességünk megtartása érdekében bővülő termékkínálatunkat igyekeztünk vásárlóink részére kézzelfogható közelségbe helyezni, ezért a kezdetekben elegendő, majd egyre szűkösebbé váló 40 négyzetméteres irodánkból egy 475 négyzetméteres bemutatótermet, irodát és kiszolgálóhelységeket magába foglaló épületbe költöztünk.

Monath Co

2005-ben elkészült raktárunkban 1200 m2-es felületen szabadtárolásra illetve polcos raktározásra rendezkedtünk be időjárás érzékeny áruink védelmében. Egyéb fedett tároló helyünk 600 m2-en áll rendelkezésre.

Mivel ömlesztett áru ( tüzelőanyagok, homok, sóder stb.) kereskedelmével is foglalkozunk, telephelyünkön az áru pontos méréséhez 40 tonna teherbírású digitális hídmérleget építettünk.

Cégünk Komáromban, az 1-es számú főút mellett komáromi ipari park mellett található ahol a fő telephelyünkön az árukiadás, a melléktelephelyünkön a raktározás folyik amely megközelítőleg 18.000-20.000 m2-nyi területen található, a komáromi ipari park közvetlen közelében. Telephelyünk könnyen elérhető Komárom központjából ( 2 km ), Szlovákiából ( 2,5 km ) illetve az épülő új Duna Híd is további lehetőségeket fog számunkra nyújtani akár a nemzetközi értékesítés és az építőanyag külföldre történő szállításában, illetve az M1-es autópálya közelsége is könnyíti megközelíthetőségünket. Az épülő ( 2010 januári átadású ) Komáromot tehermentesítő, 1-es főutat a 13-as főúttal összekötő elkerülő úttól és az útra fel- és lejárást biztosító egyetlen csomóponttól 50 m-re van telephelyünk, mely szintén az áruforgalmunk egyszerűsítésében fog komoly szerepet játszani.

Monath Co

Beszerzési biztonságunk erősítése céljából 1997-ben csatlakoztunk Magyarország egyik legnagyobb beszerzési társulásához az újHÁZ csoporthoz.

A felmerülő igényeknek megfelelve nagykereskedelmi szolgáltatással bővítettük tevékenységeinket. Folyamatosan bővülő vevői és szállítói kapcsolataink erősítésének érdekében korszerű járműparkunk folyamatosan rendelkezésre áll és telephelyünkön illetve partnereinktől beszerezhető bármely áru szállítására alkalmas.

2015 -ben a régi épületünk állami kisajátítása után 8 évvel, nekiláttunk jelenlegi ill. új bemutatótermünk és barkácsáruházunk építésének, amelyben 2018 szeptembere óta bonyolítjuk a kereskedelmi tevékenységünket. 1000 m 2 -es exkluzív bemutatótermünkkel várjuk régi és új vásárlóinkat, ahol folyamatosan bővülő szortimenttel állunk rendelkezésre vevőink számára melyben több 1000 termékkel várjuk Önöket (csempe , járólap ,szaniter ,fürdőkád , festék, kerti gépek és szerszámok , barkácsgépek).

Új épületünk korszerűségét bizonyítja az is hogy napelemeink biztosítják számunkra az energiaszükségletünket az év 365 napjában.

Monath Co

Megépült barkácsáruházunk mellett, a zsákos anyagok kiszolgálásához és tárolásához egy kültéri fedett tetejű raktárhelységet (előtetőt) is fejlesztettünk hogy a termékeket az időjárási körülményektől megvédve tudjuk tárolni és ezzel ügyfeleinket is praktikusabb kiszolgálás érdekében.

Törekszünk arra, hogy a meglévő termékeink körében a hagyományos áruk mellett a legújabb technológiájú, legkorszerűbb termékeket is kínáljuk vevőinknek. A teljesség igénye nélkül: foglalkozunk napkollektoros, napelemes és egyéb megújuló energiafelhasználást támogató rendszerek forgalmazásával.

A tulajdonosi-vezetői körünkben a megalakulás óta változás nem történt, így elmondható, hogy a Monath-CO egyéni vállalkozás évtizedes múltra visszatekintő stabil családi vállalkozás, megbízható partnere beszállítóinak és vevőinek egyaránt. Munkatársaink köre nagy létszámban növekedett az utóbbi időben akik, széleskörű szakmai tapasztalattal és anyagismerettel állnak meglévő és leendő vevőink rendelkezésére, az igényeik optimális kiszolgálása érdekében.